divendres, de setembre 11, 2009


chacón versus "el mas ligón"

"la mitad del cielo" va a mandar 200 soldados y soldadas mas para el infierno.
en misión de paz, armados, dispuestos a disparar y a recibir tiros

entonces , que ostia es una misión de guerra?



Etiquetes de comentaris:

3 Comments:

Anonymous Enoc said...

Una misión de guerra es cuando los disparos y tiros se intercambian con otro grupo de 200 soldados, soldadas y saudades.

Bon cap de setmana! Marxo al Delta que ha sortit el sol, ara a veure si és un sol sostingut… XD

- Enoc -

12 de setembre del 2009, a les 9:05  
Blogger luí said...

lo mal es que las saudades no se maten a tirs.....

ja se esta amagant el sol Enoc, espero que torne a eixir de nou, o al menys que no ploga.

12 de setembre del 2009, a les 9:24  
Anonymous Anònim said...

Del tal Berlusconi no m'importa tant el fet de que siga un putero (que em semnla lamentable), sino les seus maneres feixistes, a vegades quan el miro em sembla vore un clon del Mussolini, i aixo ho trobo perillosissim. . . cap on estem anant un altra vegada? Forta crisis económica i de valors autenticament democratics, molt de paro, comentaris xenofobs a tuti plen de l'estil: "la culpa de tot el que passa es dels moros i inmigrants que copen els serveis públics i ens furten la feïna.." MENTIRA PODRIDA. MISSATGE DEMAGOC I POPULISTE

Estic preocupada en comprobar com les idees i grups feixistes i neo-nazis tornen a apareixer i fer-se sentir i els poders publics no fan res per tal de no deixar.los ni alentar.

Ja m'agradaria que el mateix esforç que es fica per part del gobern en reprimir la kaleborroca i tot el que envolta la ETA, es fiques també en reprimir els grups organitzats feixistes i neo-nazis que accedeixen fins i tot a les eleccions, donant.los un espai i un foro per a expresar les seues ideologíes reaccionaries i antidemocrátiques.

A l'Audiencia Nacional li falta temps per ilegaltizar els partits politics que recolçen o tenen algo quer vore amb ETA i jo em pregunto, per que no es fa el mateix en altres formacions polítiques franco-feixistes? Quantes vares de medir tenim en aquest païs? Al menys 4 o 5, o pet ser mes.

Aixi no anirem en lloc i tornarem a fets infames que creiem que no es tornariem a repetir.

Anima

16 de setembre del 2009, a les 10:44  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home